E-konsultation

For at du kan benytte dig af vores E-konsultation, skal du være oprettet som bruger. Det gør du ved at trykke på E-tjenester. Hvis du er oprettet som bruger trykker du på Patientportalen.
 

E-konsultation er en god form for kommunikation, når det drejer sig om mindre problemstillinger eller et enkelt og konkret spørgsmål.  E-konsultation er også velegnet til blodprøvesvar og andre svar f.eks. svar på urinundersøgelser.

Du kan IKKE spørge om akutte problemstillinger, da svartiden kan være op til 5 hverdage, omend vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt.

Du kan heller ikke bruge E-konsultation til forespørgsel om tider eller om receptfornyelse, da skal du benytte E-tidsbestilling og E-receptfornyelse.

En sjælden gang vil du modtage et svar hvor lægen skriver: ”Denne problemstilling er ikke egnet til E-konsultation, jeg synes du skal bestille en tid hvor vi kan tale sammen. Det er ofte i situationer hvor det er helt nødvendigt, at lægen udspørger og undersøger dig grundigt, før at lægen kan komme med et kvalificeret bud på din problemstilling”.